Post by desafacgere on Feb 5, 2022 1:06:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове увеличават кристали ▞▞▞
▞▞▞ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 2022 version ▞▞▞
Много ужасна игра, мразя кой я е направил
Механиката на плуването е лоша и чувствителността не е гладка... прилична игра
Тази игра е много добра, но не мога да играя по време на деня и нощта, малко съм като план за проблем за следващия.
Тази игра е най-добрата, но при проблем има много проблеми, така че моля, поправете я
хубава игра siiikke!!!!! не тук е проблемът, че прицелът изведнъж изчезва и е толкова трудно да се убие с помощта на снайперист, че толкова лошо оценявам 5 звезди
Твърде много реклами
Тази игра наистина се нуждае от повече актуализации и повече съдържание. Наистина ми харесва тази игра, но поради липсата на актуализации ще я деинсталирам.
Момчетата играят фен на оръжията, готино е от това
Добро, но не по-добро от опасната зона. Моля, изтеглете опасната зона
Хубаво е, но има твърде много трихарди, злоупотребяващи с пушки, които не се прицелват и има реклама след всеки мач
Можете ли да добавите още скинове на AK-47...и да го поставите върху сребърни калъфи...моля...
Много е добре
Това е добра игра ме кара да мисля за CSGO, но ADS.Bruh след всеки мач, дори и да е кратка, само реклами, но все пак я играя
🤬
Това е забавна игра, но имам много проблеми, очевидно е само моето мнение, но ако го актуализирате, ще бъда много благодарен. Това е причината да оценявам тази игра с 3 звезди от 5. Причини. 1. Контролерите са хлъзгави и е трудно да се контролират 2. Не ми харесва, че не можем да освободим ножа, което затруднява скачането. 3. Това ли е, че когато гледаме друг играч, ни кара да падаме, когато правим скока на зайчето. И да, това е alland ik е само моето мнение, ik ppl може да го хареса.
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Veiksmas ylbp
Добра игра, но няма автоматичен изстрел. Деинсталиране.
Tower Craft-Juego de construir Estrategia leq
обичам играта, обичам режимите на играта, просто мисля, че етикетът на играча не трябва да се показва, когато има невалиден хитбокс, няколко пъти бях насочвал кръста си (с помощта на снайперист) в целта или мъртъв дори на ръба на главата им, прострелян кадърът и не се регистрира в плейъра 😕 Искам да кажа, че играчите скриват телата си зад прикритието, но не мога да уцеля някого, когато е през картата, движейки се много бързо, и след това да скрият покритието, докато показват и най-малкото поле,, Мисля, че хитбоксовете трябва да са малко по-големи
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 ایکشن fmz
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 অ্যাকশন aabb
Ужасно, че сте принудени да гледате реклама след всяка отделна игра плюс след като се присъедините към лобито, ако сте твърде късно, ще имате може би 1 минута геймплей (гледайте друга реклама + сривове на играта) през целия Пълен BS и получавате малко или нищо награда
Хубава игра, но моля, направете по-добри оръжията, които не съм отключил. Виждам зеления екран, който беше редактиран от магическата пръчка, и ръбовете на блока. Например можете да го видите ясно от ножа пеперуда, ако все още не сте го отключили
Това е само копие на играта, забравих името на единствената промяна е, че е блокова, не е готина
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Veiksmas ojm
Най-лошото приложение
Играта е наистина добра за истински създател. И сър, можете ли да добавите режим на зомби, моля.
Оръжията са толкова скъпи, че не мога да си купя нищо!
Това не е хубава игра, никога не я играйте
Бих дал по-висока оценка, но има хакери и не можете да направите нищо за тях, не докладвайте нищо. КРЕПЕТЕ ГО
Защо го пиша 1, защото всеки краен мач има реклама, така че ако искате 5 звезди, спрете рекламата
Тази игра е много хубава. Добра графика харесва ми 👍🏻
Изпълнен с подробности Обичам алармата на колата Мога да привличам вниманието към враговете и да ги неутрализирам наистина хубави оръжия, но можете ли, моля, моля, добавете фенерче към glock 18 благодаря ви, че създадохте този шедьовър
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Akční stm
Това е добра игра, някои реклами, но добра игра
Много много много лоша игра
Бих му дал 5 звезди, но не направих само 3 причини. 1 те не добавят неща към играта с течение на времето ще се уморите от играта. 2 Наистина се чувствам сякаш съм бил измамен с частта от кожата на пистолета. 3 това е само моето мнение, но наистина мисля, че трябва да ни позволят да се прицелим с всеки пистолет, който искаме, а не само снайперист.
Няма никой
Никога не мога да го играя, всеки сървър, на който отида в какъвто и режим на игра, е "пълен". Също така не виждам защо не можете да добавите режим офлайн срещу ботове, нещо като BS за игра като тази.
Може да се играе, но оръжията нанасят твърде много щети и имате около 50 здраве. Освен това купих пушка за всичките си пари и се оказа, че пистолетът, който получавате веднага, всъщност е по-добър
3 звезди. Неща, които трябва да поправите в играта The gun recoil The player. Модел снайперист. Обхват. Карти. Звуци на щети Тази игра се нуждае от голяма актуализация.
Играта за зареждане трябва
Можете ли да го направите офлайн, моля
BLOCKFIELD – 5v5 Shooter Action djfd
Наслаждавам се, но в рекламите съм толкова ядосан в рекламите!!!!!!!!