(Android/iOS) Ocean Is Home : Island Life Simulator fırıldaqçı kodu limitsiz primogemlər
Feb 5, 2022 1:09:13 GMT -5
Post by desafacgere on Feb 5, 2022 1:09:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu limitsiz primogemlər ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Is Home : Island Life Simulator 2022 version ▞▞▞
O qədər də yaxşı deyil...bir az gecikir.....amma gözəl iş...yeniliklərdən xəbərdar olun
Ocean Is Home : Island Life Simulator Macəra osd
Ticarət mərkəzindəki minik mağazalarından birini alıb mağazanı özünüzə çevirə bilməli, insanların içəri girib əşyalar almasını və sizə pul ödəməsini və avtomobil yeri kimi mağazalarda işləməsini bacarmalısınız. Bundan əlavə, pul qazanmaq asan deyil. bütün günü oyun oynasanız və heç bir pul qazanmamısınızsa pulsuz yeni maşın ala bilərik? Sadəcə təkliflər. 😄 Əks halda, əla oyun!
Çox realist qrafika, hekayə xətti və oyundan həzz aldı
Dünyanın ən pis oyunu, xahiş edirəm bunu sınamayın, çünki onun qrafikası yaxşı deyil
Əyləncəli görünür, amma bir dəfə oynamağa çalışdığınız zaman hərəkət edə bilməyəcəksiniz, bu, heç vaxt dayanmayan nasazlıqda ilişib qalmaq kimidir. Düzəliş etsə, yenidən cəhd edəcəyəm, amma hələlik axmaqdır
Tətbiqiniz pulumu oğurladı, niyə sıfırlanır və obb faylını quraşdırmalı olduğumu söyləyir, bu, yalnız ppl-ni alışlarından kənarlaşdırmaq üçündür
oyun özü yaxşıdır, amma istərdim ki, avtomobillərdə daxili görünüşü inkişaf etdirəsiniz və eyni zamanda təyyarəyə girə bilərsiniz.
Yaxşı xırda. Mən mütləq oyuna pul xərcləyəcəyəm. Əyləncəli və dərindir, bir az tənhadır, mən kiminləsə həmyaşıd oynamaq istərdim, çünki hər şey buradadır. Mən oyunu sevirəm. 10/10. Zəhmət olmasa gamepad dəstəyi əlavə edin. Sürmək əladır, amma mən mütləq gamepad sürməyi üstün tuturam. GTA ilə bərabər. Niyə bu PC-də yoxdur?! Adam, bunu çox bəyənirəm. Yaxşı iş.
Mən oyunu bəyənirəm. Nə vaxt yeniləmək lazımdır? İnsanlar uyuşmuşdur. Evdə daha gülməli oğurluq edənlər olmalıdır hehe. Şəhərdə bir çox insan əlavə edilməlidir və biz onlarla danışa bilərik və ya onlarla qutuya girə bilərik və onlar cavab verməlidirlər, ümid edirlər və toyuq haradadır? Ümid edirik ki, avtomobilin daxili hissəsinə sürmək üçün kameranı dəyişdirə və ya seçim edə bilərik. və iş və at və karabao kimi daha çox heyvan əlavə edin ki, biz düyü şumlayıb əkə bilək 😅💪✌️... Mən oyunu həqiqətən sevirəm ❤️❤️
Necə oynamaqla bağlı dərsliklər yoxdur, yalnız uzun yazılı bir kağız var.. Mən heç başlaya bilmədim, onda bu oyunu necə oynamağımı gözləyirsiniz... yeni başlayanlar üçün bir neçə dərslik əlavə edin ki, biz bu oyunu haradan başlayacağımızı bilək.
Bu çox super android oyunudur mən oyun oynayıram amma bu çox yüksək qrafika oyunudur əsas tualet və hamam mağazası abebable deyil təşəkkürlər
Bunu necə tikə bilərsən həmişə mənə deyir ki, sən burada tikə bilməzsən, xahiş edirəm kimsə mənə kömək etsin😀
Mən ona 3 ulduz verdim, amma 4 ulduza layiqdir. Niyə 3 ulduz verdim xəritənin bcs olduğu üçün avtomobilimin yanacağının boş qaldığı yerləri tapmaq çox çətindir və mən hara gedəcəyimi bilmirəm ona görə xəritəni düzəldin lütfən
Bu oyunu çıxardan Allah Balasını saxlasın 🧿🤲
Mənim lokokum
Oyun zəhmlidir və yavaş-yavaş təkmilləşir, yeni yeniləmələri gözləyə bilmirəm
Ocean Is Home : Island Life Simulator Seikkailu mqjx
Biz heç bir yeri qeyd edə bilmərik və siz də 3-cü şəxs kamerası və böyük bir yük maşını, volvo kimi çox böyük bir yük maşını olmalıdır və siz də avtobus sürmək işi etməlisiniz və əgər o, multiplayer olacaqsa və hər hansı bir oyuna qoşulacaqsınızsa, məncə, olacaqsınız. daha çox yükləyici əldə edin amma 700 mb-dən çox olmamalıdır, çünki mən cəmi 1gb doldururam, zəhmət olmasa qrafiki daha yaxşı edin, amma siz ən yaxşı oyunsunuz, həm də bir vertolyot və bir qatar sürmək üçün bir qatar verdiniz kimi bir təyyarə də verin və xəritənizi düzəldin daha böyük zəhmət olmasa
BU OYUNU YÜKLƏ BİLMİRƏM YAXDIM YAXŞIDIR AMMA BU OYUNU YÜKLƏ BİLMƏYƏM
Bu Survival oyunu yaxşıdır. Avtomobilin idarəediciləri pis olsa da, idarəetmələr səbəbindən bir kamyonet sürmək bir qədər çətindir. Sükan əlavə etmək istəyə bilərsiniz Təşəkkürlər.
Oyununuz superfantastikdir, amma zəhmət olmasa bir neçə velosiped, hovuz və dizayn edilmiş mebel əlavə edə bilərsiniz. Yeri gəlmişkən, oyun həqiqətən heyrətamizdir
Mən bu oyunu oynayanda onlar çox geridə qalır, buna görə də düzgün oynaya bilmirəm, bu oyunu geridə qoymağı dayandırmaq üçün nə edə bilərəm
Oyun Yaxsidi Amma Qrafik Problemi Var Xahiş edirəm Problemi Əlavə Edin
zəhmət olmasa silinmiş elementi əlavə edin, zəhmət olmasa, gecikir və inventar doludur, oyunu yenidən başlatmaq üçün zəhmət olmasa əlavə edin və düzəldin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 🙏🙏🙏 zəhmət olmasa 5 ulduz verəcəm
Yaxşı oyundu, amma avtomobili içəridə olmayanda birtəhər çevirdim və geri çevirə bilmədim.
əĺà
Əla. Mən okeanın evinin pərəstişkarıyam. Bunlar da gözəldir. Sevdim. Sağ qalan ada oyununa daha çox ada və ya qatar əlavə edə bilərsiniz. Belə gözəl oyunlar üçün təşəkkür edirik.
Mən bu oyunun 1 ci hissesin oynamışam amma bunu görüb 1 i sildim bunu yuklurem
OCEAN IS HOME kimi başqa bir oyunu görəndə çox sevindim, lakin haradan başlayacağımı və s. izah edən dərslik yoxdur, buna görə də özümü itirdim və haradan başlayacağımı çaşqın hiss etdim.
Çox əyləncəli oyundur, cəhd edin
Blades of Brim Aksyon dtn
Bu ən yaxşı oyundur, daha çox Realty oyununu buraxa biləcəyinizə ümid etmək üçün onu yükləyin
Bu oyun çox pisdir, hətta maşını işə sala bilmirəm, xahiş edirəm bunları təkmilləşdirin.
Bonba
Səviyyəni yüksəldə bilməzsiniz və maşınları insanları və binaları məhv edə bilsəniz yaxşı olardı
Oyunun potensialı var, amma çox ləngiyir, mən heç nə edə bilmirəm, zəhmət olmasa serverinizi yenidən konfiqurasiya edin və ciddi texniki xidmət göstərin, lakin indi proqramı silirəm. Bu şikayəti yazdıqdan sonra olduqca kobud cavab aldım. Müştəri xidməti və rəy zarafatdır. Bahalı telefonunuz yoxdursa, bu proqramı quraşdırmayın. Çünki köhnə telefonları olan istifadəçilərdən hər hansı bir şikayət bu dəqiq mesajla göndəriləcək.. "Üzr istəyirəm, amma çox zəif telefonunuz var.
Ocean Is Home : Island Life Simulator 冒險 kxf
Əminin pikapını heç sata bilmirəm Mən bacarmalı olduğum bütün yerlərdə sınadım 2 ⭐⭐⭐ baxışın səbəbi budur
4 ulduza dəyişir. Yaxşı oyundur. Alışmaq bir az alır. Dev komandası mənə tez və səmimi cavab verdi. Mən onlara inanıram ki, bu ən yaxşı oyunlardan birinə çevrilsin. Fırlanan kamera, bəlkə də onlayn server, məncə təkər və mühərrik aşınması çox tezdir, lakin o qədər də pis deyil, real pul xərcləmədən oynayıb qazana bilməzsiniz.
BU ÇƏTİN OYUNDUR ÇÜNKİ SİZƏ 50+ AĞAC ƏRZAQ VƏ BAŞQALARI LAZIMDIR VƏ BU OYUNDA EV TİKMƏK ÇƏTİNDİR. MAYNECRAFT YAXŞI OYUNDUR ÇÜNKİ MAYNECRAFT OYUNU ÇƏTİN DEĞİL BU ASANDIR OK 5 ULDUZ VERMƏDİM BU MƏNƏ MİNECRAFT 5 ULDUZ VERİRƏM
Xahiş edirəm onu multiplayer edin
Çox Ayaqdır Və Birdən Qaçmağı Dayanır Sonra Oyunu Yenidən Başlatmalıyam və Bu Çox Narahatdır. Beləliklə, bunun mənimlə çox vaxt baş verdiyini düzəltməyə çalışın!.
Dərhal niyə interaktiv düyməni və hərəkət düyməsini eyni tərəfə qoyursunuz? Nəzarətləri hərəkət etdirə və ya heç nə edə bilməz
Ocean Is Home : Island Life Simulator Avventura ylaj
Ağacları kəsmək olmaz. Çubuğu yığdıqdan sonra onu harda istifadə edəcəyimi bilmədim. Maşını verdim amma təkəri yoxdu. Sükanı alandan sonra sükanı qoya bilmədim. Kassadan çoxlu pul asanlıqla. Daha çox şey var .... Oyunu oynamaqdan nə qədər əyləndiyinizə baxın. Bir neçə saniyə dərs vermək daha yaxşıdır. qrafika və nəzarət çox yaxşı.
Əla oyun, lakin lütfən, onu duşlar və sair kimi bir çox şeylə qarşılıqlı əlaqədə olmaq kimi edə bilərsiniz.
Düşünürəm ki, bu oyun çox gözəldir. Sadəcə daha çox iş təklif etmək lazımdır. Şəhər çimərliyində ofisiant və kassir və ya hər hansı bir şey kimi, amma məncə, bu, oynadığım ən yaxşı oyunlardan biridir.
Uşaqlar, bizə istədiyimiz evləri tikmək üçün multiplayer və yeni avtomobillər və ya tikinti əlavə etməlisiniz
Siz bələdçiniz pisdir, xüsusən yeni yeniləmə bir yerləri düzgün qeyd etməyib Mən xəritədən çıxmaq məcburiyyətindəyəm yerləri axtararkən qaz çox tez tükənir. Xəritədə düzgün markerlər olsun, sonra yenidən quraşdıra bilərəm, o vaxta qədər heç yerə getməməkdən bezmişəm
RUTVA Jitendra PATIL
Ocean Is Home : Island Life Simulator Avanture vgdw
Ünsiyyət qura biləcəyiniz insanları əlavə etməyinizi və ya onu daha real hala gətirməyinizi istərdim🙂 Təşəkkür edirəm, həqiqətən gözəl oyundur
Ocean Is Home : Island Life Simulator Dobrodružné wczg