Post by desafacgere on Feb 5, 2022 1:30:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan erőforrást csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Minecraft 2022 version ▞▞▞
Mocskos gerinctelen játék, tele hibákkal!!!
Remek játékot játszanak 2014 óta kisebb hibák. De az összes páncélból ki volt rakva páncéltartóm, és körülbelül 9-10 kutyám elhagyta a világomat pár nap alatt, és minden eltűnt, a kutyáim és a páncélállványok mind eltűntek. Körülbelül 2 hónapja, hogy utoljára láttam a kutyáimat és minden mást. Nagyon hálás lennék, ha látnád, mi történt ott. Ettől eltekintve nagyon jó játék, ennek ellenére még mindig játszom vele.
Azért adok egy csillaggal kevesebbet, mert legtöbbször megpróbálok bejelentkezni a cc-be, de olyan hibát jelez, hogy nem tudom megoldani a problémát, és lehet, hogy csak 5 csillagot adok. Szerkesztés: köszönöm az 1.18-as frissítést és még mindig be vagyok jelentkezve! Kösz! Ez a legjobb játék valaha!!! 11!1!
Nagyon klassz VOLT, és a frissítések jobbá teszik! Sajnos tudnom kell, miért cserélik a bőrt (ruházati változat) a sárga Steve-re? Nincs mód arra, hogy az emberek lássák az általam vásárolt ruhákat?
A klasszikus felhasználói felület beállításával a készletbe helyezendő tétel kiválasztásakor szöveg jelenik meg a készlet felett, ami megnehezíti a mozgást. Nagyon bosszantó. Jó játék, bár ez egy nagy hiba, ha telefonon játszunk
Jöttek a frissítések és egyre sz@rabb lett.
히트 마스터 3D : 나이프 어쌔신 액션 zxbh
Minecraft Pocket Edition Tutorial (Fast & Easy) - YouTube; fő megragad hattyú TNT Run Maps Server for Minecraft PE for Android - APK Download; menta Larry
Jó lenne ha nem csak wi-fin keresztül lehetne több játékos módba játszani. Meg növelné a játék élvezhetőségét.
Megunja az ember sar!!!!!!! Ne töltse fel lé !!!!!
Ez eg y nagy sar! Állandóan azt írja ki, hogy nem lehet a játékot betölteni!
Minecraft Аркаде oic
Tele van Multiplayer bugokkal!! BUGFIXEKET AKARUNK!!
Mi történt a minecrafttal?? OLYAN sok hiba van: gyors remegés a képernyő elforgatásakor, a pajzsok meghibásodnak, és úgy néznek ki, mint a testedben, az íjak eltűnnek az alsóban, és most ott van a "probléma a világ kinyitásakor". Már elvesztettem az utolsó világaimat egy microsoft-hiba miatt, és most ez az egész. KÉRJÜK DOLGOZZ EZEN
Leáll percenként.
Minecraft Аркаде esa
jó
Ez minecraft. Ez minden, amit tudnod kell, a szabványos képernyővezérlők és az alapkőzet-kiadás csak egy kis pontozást veszít, de a vezérlőelemeknek van lehetőségük a jobb kezelésre is, ha annyira hajlamos vagy rá.
Lehetne nem jó telefonon is 60 FPS be jatszani??
Nagyon jó csak azért 4 csillag mert sok mident kellene belé még
A Minecraft az egyik legjobb játék a legtöbb közül, van benne kreativitás, minijátékok, túlélési mód, és játszhatsz a barátaiddal. Ezenkívül minden eszközön megtalálható (és hamarosan az oculuson is). Nagyon jó, és mindenki a maga módján szórakozhat.
Nagyon jó játék!!!!!!! Megéri letölteni!
Ez egy nagyszerű játék, 5 csillagot adnék rá. De az utolsó frissítés után a barátaim nem tudnak csatlakozni a világomhoz. Néhány másodperccel a csatlakozás után megrúgják őket.
+ha tetszett akkor dobj egy LIKE-ot!+kövess minket a Facebook-on is:
Imádom a Minecraftot, és ez a kedvenc videojátékom, és a fő probléma az, hogy a Minecraft áruház nem működik és nincs kapcsolat, és amikor cuccot vásárolok, valószínűleg hiba van, vagy javításra van szükség.
Szerintem nagyon jó mert a kedvenc játékom
A xiaomi Redmi 8 telómra nem hagyja le tölteni a frissítést valamiért pedig már nagyon vártam hogy játszhassak a frissítésben😭
Csillagjáték mindenhol. Hagyja, hogy a 4 MILLIÓ értékelésből 4,6-os értékelés önmagáért beszéljen. Ennek a játéknak volt néhány hibája, és néha még meg is őrjít, de bízz benne, ha azt mondom, hogy inkább nem játszok más játékkal. Több platformon elérhető, mint bármely más játék, és az egyszerűség az, ami minden idők legnagyobb játékává teszi
Birom a játékot telon is, de a frissítés óta nem indul ha a net be van kapcsolva vagy a wifi.
Indítás után azonnal kiesik az alkalmazás hibaüzenet nélkül, nem tudok mit csinálni, esélyem sincs. Próbáltam újratelepíteni az alkalmazást és újraindítani a telefonomat, de semmi sem változott. Készülékem: Huawei Mate 10 Pro Úgy tűnik, hogy a hiba oka az xbox live fiókba való bejelentkezési folyamat. Kérem, mielőbb tegyen valamit. Kösz.
Coin Dozer Ingyenes díjak 19.1 MOD APK Korlátlan pénz
Nos, van ez a hiba, hogy amikor bőrt cserélek, vagy a barátaim bőrt cserélnek, az hatással van rám, és amikor én cserélem a bőrömet, az hatással van rájuk. Tehát tényleg ki kell javítaniuk ezt a hibát, mert néhány embert idegesít, ha valaki máson látja a saját bőrét, hogy őszinte legyek. De attól még jó játék.
Ez valami elképesztő lett az 1.18, most találtam egy barlang ot az uj világom ban és fantasztikus 🤩✨✨ nagyon jó lett ez igy meg csinálva gratulálok a készitök nek 😊👍
Hát, nem is tudom, így 21 évesen nem valami szórakoztató, de nem akarom leértékelni mert bizonyára a kissebb korosztálynak találták ki. Csak azt sajnálom, hogy már nem kapom vissza a pénzemet.
Összességében nagyszerű játék volt, de néha nem sikerül betölteni vagy világokat létrehozni, és nehezen tud bejelentkezni a Microsoft-fiókkal.
Idegesítőnek tartom hogy nem lehetséges a játékba való másolás ha commandblokcozni akarok irjam be egyenként a 3 oldal parancsot fixáljátok légyszíves
NOGYON JO JÁTÉK AJÀNLOM MINDENKINEK
Figyelmébe bőr Adidas Cute Girl Minecraft Pocket Edition. Teljesen ingyenesen letöltheti az Adidas Cute Girl skint a Minecraft PE-hez. Megvannak a legjobb
Amikor megpróbálok csatlakozni a barátom szerveréhez, mindig azt írja, hogy "Nem sikerült csatlakozni" minden egyes átkozott alkalommal. Újra és újra meg kell próbálnom, amíg végre csatlakozhatok. EDIT: Még mindig fennáll ez a probléma
Egyfolytaban lep ki samsung galaxy trend 2 lite kerem javitsak ki minel hamarabb
Android 11 és újabb rendszereken a hatókörű tárhelyre való átállás megszakítja az egyéni erőforrások hozzáadásának lehetőségét. Az alacsonyabb verziókon könnyen cserélhetsz világot és dolgokat PC és Android között. Most nem teheted. Rendben, szóval teszteltem, amennyire csak tudom. Bármilyen okból kifolyólag ad hozzá dolgokat a kapcsolódó fájltípusokon, mcworld, mcpack, mcaddon stb. Egyáltalán nem működött, amikor ezt először említettem. Valószínűleg a telefonom hibája vagy ilyesmi, mivel az MC-nek azóta nincs frissítése. Hozzáadhat világokat és erőforráscsomagokat a többi platformról így, ha a telefon együttműködik.Sokkal kisebb volt a nyakfájás, amikor közvetlenül módosítani lehetett a mappa/fájl szerkezetét.
Ez a legjobb játék, amivel játszottam, de meg kellene nézni, hogyan lehet elkészíteni, hogy lovagolhassak rúdmedvéken, delfineken, bosszúállókon, hoglinokon, gasztokon és pókokon. Azt is el kell készíteni, ahol nyergeket és névcímkéket készíthetek. Az ottani falvakat is nyájasabbá kell tenni, és képessé tenni a vidékieket beszélni és beszélni velük. Véleményem szerint a vidékiek nagyon okosak ahhoz, hogy ne legyenek falak akkoriban vagy sok kastély körül, vagy képesek legyenek széthúzni magukat.
Ku@## jo
Néha sokáig tart a betöltés, és sok helyet foglal el. De 5-re értékeltem volna, de 1-et adtam volna, mert az 1,18 csodálatos volt. De 5-re értékeltem volna, HA az őrt és a régészetet nem törölték. Ez volt az egyetlen oka annak, hogy 1,18-ért kiléptem, és ezért 1 csillagot kaptam.
A Minecraft Pocket Edition egy -ra, -re és Windows Phone-ra kiadott játék, aminek a játékmenete hasonló, mint a normál játéké.
Jó a játék de nem enged meghívót küldeni és ha kilépek és belépek akkor nem tudok fellépni a szerverekre se meg aszervereket se adja ki
Az alkalmazás egyszerűen nem volt hajlandó csatlakozni más konzolszerverekhez. Ez állítólag különösen azért, mert ugyanaz a verzió, de egyszerűen nem hajlandó, és nem adja meg, miért.
Egyre unalmasabb és egyre szarabul működik
Minecraft Spillehall mrt
Tegnap megvettem a játékot, majd letöltöttem egy textúracsomagot, és nem tudok csatlakozni egy világhoz, hacsak nem távolítom el a textúracsomagot, a telefonom Infinix hot 10s, ezért kérlek javítsd ki
Minecraft ஆர்கேட் iepq
Майнкрафт Аркады ttzy
Baráti játékhoz nem lehet csatlakozni.